APC UPS & Noodstroom voorzieningen | 90+ producten | UPS4ALL

APC en MGE UPS Systems vormen de ‘Critical Power and Cooling Services' business unit binnen Schneider Electric. Samen bieden ze producten voor bedrijfskritische IT- en procesapplicaties bij industriële en grote bedrijven, het MKB en zelfstandigen. Het assortiment omvat zowel uninterruptible power supplies (UPS) van APC en MGE, als APC-branded precisie cooling units, racks en ontwerp- en managementsoftware. 

APC SMART UPS 

APC's bekroonde Smart-UPS®  bestverkochte UPS ter wereld voor servers, opslagsystemen en netwerken. De Smart-UPS van APC beschermt essentiële gegevens door de betrouwbare levering van stroom van netwerkkwaliteit in traditioneel torenformaat of in rackformaat. 

De bekroonde Smart-UPS is de perfecte UPS voor de bescherming van bedrijfskritieke servers, spraak- en gegevensnetwerken, winkelapparatuur, het backoffice van winkels of banken en geldautomaten. 

Afgezien van de legendarische betrouwbaarheid en beheervoorzieningen waar de producten van APC bekend om staan, zijn Smart-UPS-units uiterst efficiënt bij lage, gemiddelde en hoge belastingsniveaus. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor moderne multi-core of virtualisatie servers, die een variabel stroomverbruik hebben.