Eaton UPS

Eaton is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het beveiligen en beheren van de stroomtoevoer, waaronder UPS-en (Uninterruptible Power Supplies). De UPS-systemen van Eaton zijn ontworpen om hoge kwaliteit back-upvoeding te leveren, voor de bescherming van PC’s tot grote datacenters. 

Op het gebied van Power Quality levert Eaton met ruim 45 jaar ervaring een belangrijke bijdrage aan het beveiligen en beheren van de stroomtoevoer. Want tegenwoordig kunnen we niet meer zonder stroom. Een stroomonderbreking, storing of een ander kwaliteitsprobleem met de stroomtoevoer heeft al snel grote gevolgen. In de zorg bijvoorbeeld is een UPS van levensbelang. In andere segmenten ontstaat er vooral veel financiële schade door processen die stil komen te liggen met het wegvallen van de stroomtoevoer en/of door data dat beschadigd of verloren raakt

Eaton’s Intelligent Power® Software suite

Eaton’s Intelligent Power® Software suite geeft uw uitgebreide mogelijkheden voor het monitoren en managen van het energieverbruik en de energieverdeling binnen uw IT infrastruc­tuur. De software kan er tevens voor zorgen dat systemen bij een zeer lange spanningsuitval op een nette manier afgesloten worden om data­verlies te voorkomen. 

De software maakt gebruik van een intuïtieve web 2.0 gebaseerde gebruikersinterface en kan toegepast worden samen met de UPS-en en ePDU’s van Eaton maar is ook compatible met UPS-en van andere fabrikanten. 

De software is gratis te gebruiken in installaties met maximaal 10 apparaten. 

Eaton levert topkwaliteit

Eaton heeft meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten en oplossingen. Daarbij heeft Eaton wereldwijd diverse onderscheidingen en prijzen in ontvangst mogen nemen vanwege onze technologische innovaties.