Installatie service

5 artikel(en)

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren
 1. Montage op locatie UPS-en tot 3kVA
  Met de montage service voor UPS én tot 3000VA ontzorgen wij u met het monteren en aansluiten van de door u bestelde UPS'en of het vervangen van uw batterijen. Meer info
  € 250,00

 2. Montage op locatie UPS-en vanaf 10kVA

  Met de montage service voor UPS én vanaf 10kVA ontzorgen wij u met het monteren en aansluiten van de door u bestelde UPS'en of het vervangen van uw batterijen.

  Meer info
  € 0,00

 3. Verzendkosten spoed
  Met de montage service voor UPS én tot 3000VA ontzorgen wij u met het monteren en aansluiten van de door u bestelde UPS'en of het vervangen van uw batterijen. Meer info
  € 35,00

 4. Montage op locatie UPS-en tot 10kVA
  Met de montage service voor UPS én tot 10kVA ontzorgen wij u met het monteren en aansluiten van de door u bestelde UPS'en of het vervangen van uw batterijen. Meer info
  € 550,00

 5. Installatie service software op locatie

  Het installeren van  UPS software en configuratie van de managementkaart is voor velen geen dagelijks werk. Toch benadrukken wij het belang van deze software wanneer u de UPS voor ICT doeleinden gebruikt.

  Meer info
  € 0,00

Het installeren van een UPS is secuur werk. Het niet juist installeren van een UPS kan er toe leiden dat bij een stroomstoring de UPS niet, of niet snel genoeg aanslaat.

Onze ervaren UPS monteurs komen graag bij u langs om de door uw bestelde UPS te installeren. 

KOSTEN INSTALLATIE SERVICE

De kosten van deze service zijn afhankelijk van de situatie in de ruimte waar de UPS gemonteerd dient te worden. Soms is het een kwestie van stekker er in, soms moeten er kabels worden verlegd of dient het rack volledig opnieuw te worden ingericht.

Neem contact met ons op voor een offerte van onze montage service bij u op locatie. Hierbij bestaat de kans dat een van onze collega's uw locatie dient te bezoeken voor een nauwkeurige offerte.

T: 088-9990901

E: sales@UPS4ALL.nl